Beste aankomend co-assistent,

Binnen enkele maanden staat het te gebeuren; jouw intrede als co-assistent in de-echte-ziekenhuis-leef! Onderaan de ladder, bang hopend dat jij in de overdracht niet aangewezen wordt om antwoord te geven op die gestelde vraag en jezelf afvragend of je dat ene college toch maar beter niet had geskipt… Maar niet als het aan ons ligt! Wij hebben een programma samengesteld met dolenthousiaste sprekers en activiteiten als spetterend voorspel om jou helemaal klaar te doen ko-, euhm, stomen, op die bijzondere aankomende jaren! Maak je borst(en) maar nat voor een spetterende afsluiter van die 3 prachtige jaren bachelorstudent zijn. Want wij geven jou, in 3 dagen tijd, één grote flashback op die memorabele tijd. En met flashback bedoelen we ook echt flashback. 

Wij bieden jou een crash-course co-schappen waar allerlei handvatten worden aangereikt om jou zo goed mogelijk voor te bereiden met handige overzichten, kennisopfrissers en -verdiepers en manuele skills die je zonder enige twijfel van pas zullen komen. Maar daar blijft het natuurlijk niet bij. Dit is tevens nog één weekend volledig met je voetjes van de grond gaan met jouw lichtingsgenoten op een schitterend themafeest, een (on)vergetelijke cantus en nog heel wat meer. 

Houd onze Facebookpagina in de gaten voor meer updates over het programma, activiteiten, sprekers, oogopenende insights van huidige co-assistenten en ander leuks! Omcirkel deze data alvast in ‘t groot en breed voor een fantastisch weekend, waarin wij allerlei kennis uw brein in zullen penetreren tot je er helemaal verzadigd door bent. En dan maken wij van jou samen een super-co. 

Dit jaar zal dit alles plaatsvinden onder het overkoepelende en passende thema: “[Seksuele] voorlichting”. 

Heel graag tot binnenkort!

De GGD-commissie der MSV Pulse. 

[Geneeskundige Gezelligheid en Deskundigheid]