MSV Pulse is de medische studievereniging van Maastricht. MSV Pulse ondersteunt, faciliteert en vertegenwoordigt jou als Geneeskundestudent. Haar vele commissies, zoals de Gala Commissie, Ouderdag Commissie, ZeilCie, FeestCie en EducaCie, organiseren het hele jaar lang leuke en educatieve activiteiten, evenementen en workshops. Pulse Onderwijs vertegenwoordigt jou in het onderwijs en staat altijd voor je klaar bij klachten of feedback.

Daarnaast verzorgt MSV Pulse de verkoop van boeken en medische materialen. Bij onze webwinkel kun je, als lid van MSV Pulse, een door ons samengesteld startersboekenpakket kopen. In dit pakket zitten een aantal medische basisboeken die je gedurende je hele studie kunt gebruiken. Uiteraard zijn ook talrijke andere medische boeken en materialen verkrijgbaar. De materialen, zoals stethoscopen, witte jassen en ooglampjes, kun je bij MSV Pulse zowel online als aan de balie kopen. Als lid van MSV Pulse krijg je flinke korting op de aanschaf van je boeken in het begin van het academische jaar en kun je je medische materialen voor zeer aantrekkelijke prijzen kopen.

Ga voor meer informatie over MSV Pulse naar www.msvpulse.nl. Als nieuwe student kun je terecht op www.geneeskundeinmaastricht.nl voor informatie over de introductiedagen en het kopen van je boeken.