A-KO Vertegenwoordiger

Sinds september 2011 is er tevens een A-KO vertegenwoordiger die deel neemt aan het Klein Beraad. Doordat hij/zij plaatsneemt in het KB is hij via zijn mede-Pulse-leden dé directe link tussen de A-KO student en de faculteit. Daarnaast heeft de A-KO-vertegenwoordiger op regelmatige basis gesprekken met de coördinatoren van de verscheidene fases binnen A-KO. Ook overlegt de A-KO Vertegenwoordiger veel met de Fase Vertegenwoordigers om te zien wat er speelt binnen de verschillende Fases én om bij te sturen/te helpen waar nodig.

De A-KO Vertegenwoordiger en de Fase Vertegenwoordigers vergaderen op regelmatige basis met de programmadirecteur Sylvia Heeneman. Naderhand maken zij een overzicht van de belangrijkste punten en communiceren dit naar hun medestudenten.

Alle studentvertegenwoordigers nemen naast deze functie ook nog deel aan het Groot Beraad.

Juul Ghijssen
A-KO Vertegenwoordiger 2022-2023
Mail: pulseonderwijs-ako@maastrichtuniversity.nl

De taak van de Fase Vertegenwoordiger is het coördineren van de evaluatie van het onderwijs met als uiteindelijk doel verbetering van het onderwijs.

Hiervoor zijn sinds september 2010 er per fase drie Fase Vertegenwoordigers aangesteld. De Fase Vertegenwoordigers maken voor elke module een verslag, vergelijkbaar met dat van de Jaarvertegenwoordigers bij de bachelor Geneeskunde. Daarnaast nemen Fase vertegenwoordigers deel in de planningsgroepen van de verschillende modules.

Bij vragen omtrent fase 3 en 4 kan rechtstreeks contact opgenomen worden met de A-KO vertegenwoordiger. Bij vragen over coschappen kun je hier kijken voor contactinformatie.”