Samenwerkingen

AthenaStudies

10% korting op de cursussen van AthenaStudies met de code: MSVPULSE

Via MSV Pulse ontvang je dit jaar standaard 10% korting op alle cursussen van AthenaStudies. De cursussen worden gegeven door mede geneeskundestudenten die een 8+ gehaald hebben voor de vakken en dus precies weten wat de stof is, die jij nodig hebt om je tentamen te halen.

Slim Academy

Slim Academy
Optimaal voorbereid je tentamens halen? Via MSV Pulse ontvang je dit jaar dikke korting op alle samenvattingen en abonnementen van Slim Academy, chill! De samenvattingen zijn geschreven voor en door geneeskundestudenten en bevatten daarom precies de stof die jij nodig hebt om je tentamen te halen. Verder staan de verslagen en samenvattingen vol met oefenvragen, zodat je jouw kennis van het vak kunt testen. Bekijk het aanbod op www. SlimAcademy.nl en gebruik de code MSVPULSE2122 voor 15% korting op losse samenvattingen en MSVPULSE-ABO voor de 1e maand gratis van een abonnement.

Rijschool Marcel

Als je wilt rijlessen bij rijschool Marcel krijg je 5% korting. Vermeld even dat je via MSV Pulse je inschrijft en claim je korting! Vul hier het aanmeldformulier in voor meer informatie!

logo-sponsorkliks

Sponsorkliks
Sponsorkliks is een heel handig platform waarmee jij MSV Pulse kunt ondersteunen. Klik op de onderstaande link en ga naar je gewenste webshop. Je betaalt niks extra’s en helpt met je aankoop dus gratis MSV Pulse! Alvast hartelijk bedankt. https://www.sponsorkliks.com/products/shops.php?club=9448.

vva_1900093_studenten-banner_500x240

VvAA
Bij VvAA sluit je voordelig en gemakkelijk een verzekering af, varierend van een autoverzekering tot een zakelijke aansprakelijkheidsverzerking. Daarnaast geeft VvAA adviezen wat betreft juridische casussen, aansprakelijkheid en persoonlijke ontwikkeling.

abn-amro


ABN Amro

ABN Amro is dé bank voor medische studenten. Sluit dan ook nu een medische rekening af en krijg een stethoscoop cadeau!