Samenwerkingen

MedicalWerff
Dé leverancier van medische materialen voor MSV Pulse. Dokterjassen, reflexhamers, ooglampjes en stethoscopen. Noem het maar op! Bestel je materialen online via https://msvpulse.medicalwerff.nl/ en laat ze bezorgen bij het Pulsehok op de universiteit of loop bij ons binnen! Wij hebben alle producten op voorraad.

ABN Amro
Welkom bij de bank voor medische studenten. Wil jij ook een gratis stethoscoop, hechtset of bol.com cadeaubon? Vraag dan snel het Medisch Studenten Pakket aan. Wil je meer weten wat ABN AMRO Medisch voor je kan betekenen? Stuur eens vrijblijvend een mail naar teun.benjaminsen@nl.abnamro.com voor een kennismakingsgesprek!

Compendium Geneeskunde
Zes jaar geneeskunde samengevat in de Compendium Geneeskunde boekenreeks:  De boeken van Compendium Geneeskunde zijn in eerste instantie geschreven om het leven van geneeskundestudenten makkelijker te maken. Tijdens de studie zijn er veel verplichte boeken die gelezen moeten worden waardoor je al snel het overzicht verliest. Tijdens de studie zijn er meerdere momenten waarbij de boeken je kunnen helpen het maximale uit je studie te halen. Zo kun je bijvoorbeeld de Compendium Geneeskunde boekenreeks gebruiken om je voor te bereiden op de decentrale selectie, en kun je tijdens je coschappen met de handige pocketversie in de doktersjas altijd voorbereid zijn.

Slim Academy
Optimaal voorbereid je tentamens halen? Via MSV Pulse ontvang je dit jaar dikke korting op alle samenvattingen en abonnementen van Slim Academy, chill! De samenvattingen zijn geschreven voor en door geneeskundestudenten en bevatten daarom precies de stof die jij nodig hebt om je tentamen te halen. Verder staan de verslagen en samenvattingen vol met oefenvragen, zodat je jouw kennis van het vak kunt testen. Bekijk het aanbod op www. SlimAcademy.nl en gebruik de code MSVPULSE2324 voor 15% korting op losse samenvattingen en MSVPULSE-ABO voor de 1e maand gratis van een abonnement.VvAA
Bij VvAA sluit je voordelig en gemakkelijk een verzekering af, varierend van een autoverzekering tot een zakelijke aansprakelijkheidsverzerking. Daarnaast geeft VvAA adviezen wat betreft juridische casussen, aansprakelijkheid en persoonlijke ontwikkeling. Neem eens een kijkje op: https://www.vvaa.nl/