Work the World – Lezing buitenlandse stages

Work the World – Volledig georganiseerde, extracurriculaire geneeskunde stages in Afrika, Azië & Zuid-Amerika

Heb jij altijd al een aantal weken mee willen lopen in een ziekenhuis in een onderontwikkeld land? Zoek je een mooie en nuttige invulling van je zomer of wachttijd waarmee je ook nog eens je CV een boost geeft?

Ja, herken jij je hier in? Kom dan zeker naar onze presentatie op donderdag 29 oktober om 14:30 (het zal plaatsvinden op de FHML, de zaal zal spoedig worden aangekondigd). Hier vertellen wij je in een uur alles over de voordelen van een plek via Work the World (wat regelen wij bijvoorbeeld allemaal voor je?), onze programma’s (op welke afdelingen kun je meelopen) en de fantastische bestemmingen waar jij naar toe kunt.

“Denk niet dat je niet moet gaan omdat je pas tweedejaars bent. Ik heb ook niet de kennis om mensen te behandelen, maar met de dokters meelopen en daar alleen al zijn, leert je al genoeg.” – Ingrid Bugter, Maastricht University

“Ik heb ontzettend veel geleerd. Als de arts uitleg gaf over een patient mochten de we buik onderzoeken. Dan ging het om een geval van een vergrootte milt of lever bijvoorbeeld. Hij vroeg dan wat we voelden of hoorden, zo leer je heel praktisch dingen bij.

Je moet het zeker doen! Je leert er heel veel van en het is een hele indrukwekkende ervaring” – Iris van der Horst, Maastricht University

Nu al nieuwsgierig? Neem dan alvast een kijkje op onze website: www.worktheworld.nl.

Hopelijk tot de 29e!