Vrienden van Pulse

Lieve geneeskundestudenten,

Ben jij actief lid, oud lid of enkel lid, maar wil je je wat meer verbinden met MSV Pulse, dan kan dit nu door middel van het Vrienden Van Pulse-concept! Dit is een manier waarop jij je net dat beetje extra kan inzetten voor de vereniging en haar helpen als dit nodig is.

Hoe werkt het praktisch?

Ben je geïnteresseerd om af en toe een handje te helpen bij verschillende commissies, dan kan je je nu aanmelden door je emailadres op te geven in de onderstaande balk. Na het ingeven van je email adres, word je opgenomen in een maillijst, waar commissies beroep op kunnen doen doorheen het jaar. Denk bijvoorbeeld aan de EJW die extra hulp zoekt tijdens hun weekend, of de EducaCie die nog proefpersonen zoekt voor hun mini-EKV. Jij zal dan als Vriend van Pulse als eerst een persoonlijke mail krijgen met de vraag of jij zou kunnen helpen.

In een Excel bestand zal bijgehouden worden welke Vriend van Pulse zich ingezet heeft om doorheen het jaar de vereniging of haar commissies te helpen. Als een Vriend van Pulse zich dan door het jaar inzet voor de vereniging, zal er ook een bedankje voorzien worden op het einde van het jaar voor deze extra inzet.

*Disclaimer: Dit bedankje wordt uitsluitend gegeven aan de mensen die zich minstens 1 keer per jaar hebben ingezet als Vriend van Pulse. Ook zal de subscriptie als Vriend van Pulse pas verlopen tot je je afmeldt via msvpulse@maastrichtuniversity.nl.