Mijn naam is Claire Vienerius ik ben 21 jaar en ben geboren en getogen in het mooie Limburg. In 2017 ben ik begonnen met de Bachelor Geneeskunde hier in Maastricht en deze heb ik inmiddels afgerond. Ik ben tijdens mijn bachelor 2 jaar lid geweest van de PaparaCie commissie en dit heb ik met ontzettend veel plezier gedaan. In die tijd is mijn liefde voor Pulse dan ook gegroeid. Zelfs zoveel dat ik besloot een jaartje mijn studie op pauze te zetten om een bestuursjaar te doen. 

Buiten mijn liefde voor Pulse heb ik nog een heleboel andere liefdes. Zo kun je mij regelmatig vinden in de keuken, op het terras, op de skipiste, in de winkelstraat, op een spinfiets of met een biertje in mijn hand in de kroeg. Ik ben dus graag druk bezig maar hou stiekem toch ook wel erg van overzicht in mijn leven. Een must-have in mijn tas is dan ook altijd een (veel te zware) planner en ik kijk ernaar uit om die dit jaar te vullen met alle leuke activiteiten die Pulse te bieden heeft.​