Betreft: vacature ANIOS neurologie in het St. Elisabeth Hospitaal te Curaçao (SEHOS)

 

Voor onze afdeling neurologie zijn wij per direct op zoek naar een ANIOS neurologie. De afdeling neurologie is een groeiende en dynamische afdeling en bestaat momenteel uit vijf neurologen en een neurochirurg die werkzaam is in nauwe samenwerking met het Erasmus MC in Rotterdam. Dit team wordt nu versterkt door vijf ANIOS Neurologie, maar gaat uitbreiden naar 6 ANIOS.

Patiëntenpopulatie

Het SEHOS is het enige grote ziekenhuis op het eiland met een groot en divers patiëntenaanbod. Hierdoor zul je in relatief korte tijd veel algemene maar ook exotische neurologische ziektebeelden zien. In deze is de arts-assistent vaak de eerste behandelaar.

 

Functie

Als voltijd ANIOS neurologie ben je werkzaam op zaal, de spoedeisende hulp, als consulent bij patiënten van de andere specialismen en rouleer je mee in het dienstschema. Er is directe dagelijkse begeleiding aanwezig met daarnaast ruimte om zelfstandig werkzaam te zijn. Onderwijsmomenten, zoals tijdens de overdrachten of tijdens de grote visite, zijn ingebed in onze dagelijkse praktijk. Daarnaast word je betrokken bij de begeleiding van coassistenten. Deze baan biedt een uitstekend perspectief voor het opdoen van klinische ervaring en theoretische kennis in de opvang en zorg van de neurologische patiënt. Je kunt deze ervaring goed gebruiken als opstap naar een opleidingsplaats tot neuroloog.

Profiel

Gevraagd worden enthousiaste en vakbekwame BIG-geregistreerde basisartsen die op zijn minst een half jaar werkzaam kunnen zijn. Het beheersen van de Nederlandse en de Engelse taal zijn een vereiste. Het beheersen van de Spaanse taal en het Papiamento zijn een pre. Kandidaten dienen te beschikken over goede didactische vaardigheden en kunnen zowel zelfstandig als in teamverband werken.

Klinische (neurologische) ervaring is een pre, maar geen vereiste

Meer informatie?

Dr. ISJ Merkies, hoofd van de afdeling Neurologie. E-mail: sehosneuro@gmail.com
Inlichtingen over de arbeidsvoorwaarden kunnen worden verstrekt door mw. S. Jansen, afdeling Human Resource Management (HRM). E-mail: sjansen@sehos.cw

Solliciteren

Belangstellenden worden verzocht hun sollicitatiebrief inclusief curriculum vitae per e-mail naar sehosneuro@gmail.com  te sturen. Mocht je eerst meer informatie willen hebben, stuur dan ook gerust een email.