Hallo allemaal! Ik ben Sonja Verstappen, ik ben 21 jaar, kom uit Geleen en ik heb net mijn bachelor afgerond, wat voor de meeste geneeskundestudenten betekent dat de coschappen zullen beginnen. Omdat ik dit nog niet zo zag zitten heb ik ervoor gekozen om een tussenjaar te nemen en wat is een leukere invulling van een tussenjaar dan Bestuur doen bij zo’n leuke vereniging als Pulse? Zo was de keuze snel gemaakt en ben ik Secretaris geworden.

Naast het vele samenwerken met mijn 6 geweldige collega’s, heb ik nog een erg leuk baantje bij de huisartsenpost en zit ik ook met veel plezier op scouting, waar ik leider ben van een groep jongeren. Ook houd ik heel erg van skiën, festivals bezoeken, fietsen door Maastricht als er na een lange winter weer mooie groene blaadjes beginnen te groeien, stappen, reizen, piano spelen en zingen (al doe ik dat het liefst als ik alleen ben). Ik kijk ondanks alle tegenslagen enorm uit naar het komende jaar en heb er alle vertrouwen in dat we er samen een geweldig en onvergetelijk jaar van zullen maken. Hopelijk kunnen we snel weer onze leuke leden ontvangen in het Pulsehok en op activiteiten! Tot dan!