ABN AMRO

Dus jij gaat de geneeskunde studie volgen? Van student tot specialist staan wij voor je klaar!

Om je alvast op weg te helpen krijg je van ons een gratis medisch studentenrekening en een gaaf welkomstcadeau zoals een Littmann stethoscoop.

Via deze link kun je een medisch studentenpakket en welkomstcadeau aanvragen.

Via deze link kun je meedoen aan de Bètaweters quiz en maak kans op een jaar lang college geld.


VvAA is de grootste en oudste vereniging voor studenten en professionals in de zorgsector. VvAA ondersteunt jou in elke fase van je leven. Alles buiten het verlenen van zorg is uitstekend geregeld. Denk aan: verzekeringen, belastingaangifte, risicomanagement etc. Kortom: VvAA regelt alle zaken waar jij je als student of professional niet mee bezig wil houden!

Meer weten? Klik op onze naam!


Wij zijn De Geneeskundestudent, dé onafhankelijke belangenbehartiger van 15.000 geneeskundestudenten in Nederland. Ons doel: dat geneeskundestudenten in de toekomst de best mogelijke artsen worden. Meer weten? Lees dan verder!


Ben jij klaar om HET studentenleven van Maastricht te ontdekken? Wij zijn er om je te helpen met het vinden van een (bij)baan. Aethon biedt (bij)banen in de ouderen- en gehandicaptenzorg. Ontdekt je mogelijkheden bij ons!


Het NTvG is een medisch-wetenschappelijk platform en biedt jou een overzicht van wat relevant is in de overload aan informatie die tegenwoordig beschikbaar is voor artsen. Voor studenten die net beginnen, zoals jij, hebben we een speciale tweewekelijkse nieuwsbrief met tips, artikelen en oefenvragen: de NTvG Studentenflits.

Lees gauw verder om er achter te komen wat wat JIJ, als arts van de toekomst, hebt aan het NTvG!


Ben jij op zoek naar een uitdagende en betekenisvolle bijbaan die goed te combineren is met jouw studie geneeskunde? Word dan docent bij examentrainingen van SSL! Samen met collega’s bereid je leerlingen uit 5 havo en 6 vwo optimaal voor op het centraal eindexamen.

Meer informatie? Klik op onze naam of kijk op http://sslleiden.nl/solliciteren


Picture this: iedere keer voor de je trein in springt nog even een koffietje scoren voor €1,50 of zelfs altijd een tweede burgermenu gratis (voor jezelf of ’n ander) scoren. Online shoppen bij bijvoorbeeld Nike, Media Markt, Thuisbezorgd en andere toffe webshops en daar altijd extra korting ontvangen. Het kan allemaal, maar alleen met Knaek. Met Knaek bespaar jij je rot en dat is precies wat je wilt als student.

Als eerstejaars kan je nu een jaar lang gratis gebruik maken van Knaek. Klik verder om meer te weten te komen!


De Gezondheidsuniversiteit is een initiatief van geneeskundestudenten in samenwerking met het Maastricht UMC+. Het doel is bevordering van het gezondheidsbewustzijn bij het algemene publieks. Dit willen we realiseren door op een leuke en interactieve manier mensen uit Maastricht en omgeving kennis te laten maken met de werking van het lichaam in ziekte én gezondheid gedurende een collegereeks van vijf avonden.

Geïnteresseerd? Lees verder!


Ben jij iemand die geïnteresseerd is in Global Health en wil je tegelijkertijd ook nieuwe vaardigheden opdoen? Dan is IFMSA-Maastricht perfect voor jou! Wij zijn IFMSA-Maastrich en wij zoeken nieuwe, enthousiaste leden!

Ben jij dit nieuwe lid voor ons? Lees verder en kom er achter waar wij voor staan!


A-kwa-ba! Graag stellen wij ons even aan je voor. Wij zijn de MUSTANGH foundation, een organisatie gerund door studenten van de UM. Bestaande uit een bestuur van zeven leden en twee commissies, creëren wij een win-win situatie voor het West Gonja Hospital (WGH) in Damongo, Ghana. Wat onze organisatie zo bijzonder maakt, is dat we een enorm verschil kunnen maken voor de mensen in Ghana en hier meteen resultaat van zien.

Geïnteresseerd? Lees verder door te klikken op onze naam!


Beste aankomende geneeskundestudent!

Ben jij geïnteresseerd in de snijdende specialismen en zou jij je hier mee in willen verdiepen door extra onderwijs te volgen? Dan is VCMS de perfecte vereniging voor jou! Wij organiseren door het jaar heen namelijk masterclasses, workshops en symposia over de meest uiteenlopende onderwerpen binnen het chirurgisch vakgebied. Lees gauw door!