Waar je ook staat in je medische carrière, BKV helpt je verder! 

BKV heeft de juiste vacature voor geneeskundestudent, arts-assistent of basisarts, AIOS of medisch specialist. Vakkundig, op maat en met respect voor alle belangen brengen wij arts en zorginstelling bij elkaar. BKV heeft haar expertise gebundeld in gespecialiseerde teams. Onze mensen voegen daar hun ervaring en passie aan toe.

Met vestigingen in Nederland, België en Duitsland beschikken wij over een groot potentieel aan artsen en zorginstellingen en daarmee over een grote kans op een geslaagde match. Het is geen toeval dat BKV al meer dan 5000 vacatures voor artsen heeft ingevuld.

BKV helpt jou als (toekomstig) arts zorgvuldig oriënteren, solliciteren, werken en leren en met het vinden van vacatures.

Oriënteren

  • Vul de loopbaanwijzer in en je krijgt een primaire indicatie van de specialismen die aansluiten bij jouw wensen, jouw toekomst, jouw plezier.
  • Wat houdt een specialisme precies in? Bekijk de functieomschrijvingen en films per specialisatie.
Solliciteren
Werken en leren
  • De BKV Academy biedt veel praktische trainingen die direct toepasbaar zijn.
Vacatures

Heb je vragen of wil je meer informatie over wat we voor jou kunnen betekenen, neem contact met ons op of kijk op de carrièrepagina voor geneeskundestudenten.

Volg ons via: