Introductiekamp Geneeskunde

Namens MSV Pulse willen ook wij jullie van harte feliciteren en verwelkomen in het mooie Maastricht, op Geneeskunde en bij de Medische studievereniging Pulse. Er staan je veel leuke dingen te gebeuren en daarvan hebben wij er ook een aantal voor jou!

Waarom eigenlijk deze brief?
 Om het nieuwe collegejaar spetterend te starten, stellen wij aan jou voor: het beroemd, geliefd en legendarisch introkamp! Voor alle nieuwe Geneesko’s (geneeskunde studenten) in Mestreech! Het introkamp is dé ideale manier om nieuwe vrienden te maken, die je voor de rest van je studietijd zal blijven houden! Het thema dit jaar zal zijn:

Omroep P.U.L.S.E.

Schakel naar je studententijd

Wanneer gaat dit legendarische kamp plaatsvinden?
Wel te verstaan van 17 t/m 19 augustus, omcirkel deze dagen dus in je agenda en houd ze vrij! Dit is voor de INKOM, de algemene introductie van het Maastrichtse studentenleven en dus is dit de eerste kans om nieuwe vrienden te maken waarmee je tijdens de INKOM kan feesten! Wees gerust, je zult zondagmiddag op tijd terug zijn zodat je de dag erna voldoende energie hebt om mee te doen aan de INKOM.

Voor wie is dit geweldige kamp eigenlijk?
Voor jou! De nieuwe generatie geneeskundestudenten van Maastricht, die zijn studentenleven goed wil beginnen en nieuwe mensen wilt ontmoeten.
Waar gaat dit allemaal gebeuren?

In een dorpje in Brabant, genaamd Someren-Heide. We verzamelen op het station Weert en vanaf daar worden jullie met bussen naar de kamplocatie gebracht.

Hoe kan ik mij Inschrijven?
Ga naar https://pulse.clubit.nl/event/45. Hier staat alle informatie, maar mocht je nog meer vragen hebt kun je mailen naar pulseintrokamp@maastrichtuniversity.nl .

Schrijf je snel in, want er is maar een beperkt aantal plekken en VOL=VOL, je wilt dit kamp niet missen!

Kosten
De kosten bedragen €52,50,-. Dit is inclusief een slaapplek, eten én drinken en natuurlijk fantastische activiteiten. De inschrijving is pas compleet als wij het geld hebben ontvangen; je krijgt dan een bevestigingsmail van ons.

Ontvang alle updates door jezelf op aanwezig te zetten op ons facebookevent:

https://www.facebook.com/events/368385613571525/

Veel succes met de zoektocht naar een kamer, het verslepen van je spullen en het afscheid nemen van papa, mama, je huisdier, je badeend en de chefkok!

Introkampcommissie 2018 der MSV Pulse

Lotte, Maud, Amber, Bjorn, Celine, Lars, Marjolein en Demi