Redactie Commissie

Hoiii,

Wij zijn de RedacCie; de verhaaltjesschrijvers van MSV Pulse.

Voor al een aantal jaren zijn we bezig met elke week een leuk en interessant verhaal voor jullie te schrijven. We schrijven over liefde, verdriet en zeker alles ertussen en eromheen. Dit ook zeker binnen de context van Geneeskunde. Deze in de vorm van collumns, cassussen en quizzes. Maar ook stukken zoals interviews, betogen en nieuwsfeitjes zullen allemaal een kans krijgen om te shinen. Deze ook natuurlijk met onze beste poging om jou als lezer te laten lachen en genieten. Dit jaar zijn we versterkt door nieuwe enthousiaste leden die zowel in het Nederlands als Engels gaan schrijven, misschien zelfs Spaans, Russisch of Sloveens…wie weet.

Ons doel blijft voor altijd; je tijd nuttig en plezierig te laten vervullen. Als je in een dood saai college zit of op de w.c.. Zulke kostbare tijd moet je niet zomaar verspillen, gebruik het dan om even een stukje te lezen ;).

Misschien wil je zelf een stukje schrijven, suggesties geven of even een praatje houden over een stukje dat je gelezen hebt. Wat het dan ook is, je kan altijd contact met ons opnemen door een mailtje te sturen naar onze contactmail.

Met veel liefde,

De RedacCie

Contact: redaccie@msvpulse.nl

Leden

Voorzitter & Secretaris Sahil Sabnani
Penningmeester Saumya Mohan
Commissaris Intergratie Julia Schmidt
  Jasper van der Biezen
  Eva Godina
  Ieva Armalyte