Ik ben Isabelle Manders, 19 jaar en zal dit jaar de functie van Commissaris Onderwijs in het XIII­e bestuur Der MSV Pulse vervullen. Ik zit nu in mijn tweede jaar van de studie en kijk er erg naar uit om komend jaar met dit geweldige bestuur aan de slag te gaan.

Ik kom oorspronkelijk uit het gezellige Brabant maar woon nu al meer dan een jaar in het prachtige Maastricht. Ik hou er dan ook van om op zijn tijd heerlijk bourgondisch te gaan terrassen en de lekkere biertjes er de volgende dag weer af te wandelen. Ik vind het dan ook heerlijk om door het mooie Maastricht te wandelen, helaas krijg ik dit niet altijd voor elkaar zonder te verdwalen. Dit klink wat chaotische maar dat valt best mee. Ik kan ook erg genieten van structuur, een mooi georganiseerde functiemailbox of een prachtig opgeruimd Pulsehok.

Ik heb ontzettend veel zin alle uitdagingen en gezelligheid het komend jaar. Al heb ik de tot nu toe grootste uitdaging al overwonnen, namelijk dit spontane voorstel stukje, dus het kan alleen nog maar beter worden.

Tot snel in het, hopelijk prachtig opgeruimde, Pulsehok of tijdens een gezellige avond. Want wat heb ik weer zin in een feestje!!