Hallo allemaal! Mijn naam is Fenne Hennissen, ik ben 19 jaar oud en zit momenteel in het 2e jaar van de opleiding. Ik mag komend jaar met niemand minder dan onze fantastische belg Charlotte de functie Commissaris Intern op me nemen! Jullie zouden me misschien al kunnen herkennen van de eerstejaarscommissie of de jaarvertegenwoordiging. Anders mag je natuurlijk altijd een praatje komen maken bij het Pulsehok om kennis te maken! Je zult dan waarschijnlijk al snel merken dat ik een echte Limburger ben. Ik kom namelijk uit het prachtige Wessem (dichtbij Roermond), maar dit jaar heb ik besloten deze plaats in te ruilen voor het pittoreske Mestreech. In mijn vrije tijd spreek ik graag af met vrienden, houd ik van dansen, wandelen en muziek maken. Wanneer ik in het weekend thuis ben vermaak ik met veel enthousiasme bejaarden in het verzorgingstehuis. Verder heb ik mijn leven net zo goed op orde als mijn mede-Intern, dus dat wordt een groot feest! (De stress relief kaarsen zijn al ingekocht). Nu komt dit misschien ietsje dramatischer over dan dat het is, want ik heb vooral SUPER veel zin om komend jaar met deze 6 toppers onze prachtige vereniging te mogen leiden! Ik hoop dat we elkaar snel weer kunnen zien om een praatje te maken op afstand!