Hey iedereen, ik ben Charlotte en ik ben de ene helft van de Commissaris Internen van het XIIIe bestuur der MSV Pulse. Ik ben afkomstig van het mooie Belgenlandje, maar toch heeft Maastricht mijn hart kunnen veroveren. Vandaag de dag hou ik me vooral bezig met de vele commissies van MSV Pulse, uitgaan met het dispuut en de ochtenden voor de onderwijsgroep casussen knallen. Als vrienden me moeten beschrijven met een bijvoeglijk naamwoord, dan zou dit ‘uitbundig’ zijn. Ongelijk kan ik ze niet geven, want een constant enthousiasme in de kleinste dingen is bij mij nooit ver te zoeken. Bij een positieve eigenschap is het wel zo netjes om er een negatieve eigenschap bij te vernoemen; mensen die me kennen, kunnen bevestigen dat het er soms wat chaotisch aan toe gaat bij casa Charlotte. Huisbazen kennen me als de meid die zich 2 keer op een week kan buitensluiten uit haar eigenlijk kamer. Ik zie het persoonlijk eerder als een goede manier om probleemoplossend te leren denken. Graag wil ik afsluiten met 3 dingen waar je me ‘s nachts voor kan wakker maken; knuffels, hondenfilmpjes en lekker eten. Dus hit me up als je een combinatie van de drie kan leveren.