Arts Niet In Opleiding tot Specialist MUMC+

Ben jij een enthousiaste arts die graag ervaring op wil doen binnen een breed scala aan specialismen? Dan is de plek in onze ANIOS pool voor onze beschouwende specialismen precies wat jij zoekt!
Als Arts assistent niet in opleiding binnen onze ANIOS pool doe je ervaring op binnen de specialismen Interne Geneeskunde, Cardiologie, Longziekten, Maag,- Darm,- en leverziekten en Reumatologie. De eerste drie maanden krijg je een inwerkperiode op de Spoed Eisende Hulp, Eerste Hart Hulp en op de afdeling Longziekten. Deze inwerkperiode sluit je af met een dienstblok. Daarna sta je elke drie maanden op een andere afdeling.
Als ANIOS doe je uiteraard veel zaalwerk en diensten om ervaring op te doen. Door de mogelijkheid die wij bieden om te rouleren tussen verschillende afdelingen heb je de kans om verschillende ervaringen op te doen en erachter te komen wat het beste bij jou past. Daarnaast doe je veel contacten op. Kortom: een unieke kans om jezelf breed te ontwikkelen!

Uiteraard bieden we goede begeleiding van een mentor en zal je gecoacht worden in jouw ontwikkeling. Verder is er een inwerkprogramma, worden er terugkomdagen georganiseerd en krijg je een portfolio. Ook is het mogelijk om het programma aan te passen op jouw interesses. Heb je bijvoorbeeld bijzondere interesse in één bepaald specialisme dan kunnen we hier het accent op leggen, maar een mix behoort ook tot de mogelijkheden.

Wat vragen wij van jou?

Je bent basisarts en BIG geregistreerd en bent enthousiast om ervaring op te doen op verschillende gebieden.
Je hebt een nieuwsgierige houding ten aanzien van je eigen leerproces en bent gedreven om kennis op te doen en te leren. Je trekt lering uit eigen ervaringen en je staat open voor feedback. Verder beschik je over een goed analytisch inzicht en goede communicatieve vaardigheden.

Voor deze functie geldt dat u voor aanvang van het dienstverband een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) moet kunnen overhandigen.

Hoe ziet je werkomgeving eruit?

De ANIOS pool beschouwende specialismen is een samenwerking tussen de afdelingen Interne Geneeskunde, Cardiologie, Longziekten, Maag,- Darm,- en Leverziekten en Reumatologie.

Arbeidsovereenkomst

Het betreft een tijdelijke arbeidsovereenkomst van 2 jaar voor gemiddeld 46 uur per week conform artikel 2.4.2 van de Cao umc.

Er wordt verwacht dat je onregelmatigheidsdiensten verricht tijdens avond-, nacht- en weekenduren en feestdagen.

Wat bieden wij?

De Cao universitair medische centra (umc) is op deze functie van toepassing. Wij bieden je:

  • Eindejaarsuitkering van 8,3% van je bruto jaarsalaris;
  • Goede pensioenvoorziening bij het ABP;
  • Mogelijkheid om je collectief te verzekeren voor o.a. ziektekosten (umc) en arbeidsongeschiktheid (Loyalis);
  • Cao à la Carte, waaronder bijvoorbeeld een fietsregeling en sportabonnement;
  • Diverse incompany trainingen en mogelijkheid tot ontwikkeling via e-learning methodiek.
Salaris Afhankelijk van opleiding en ervaring bedraagt het salaris maximaal € 4.890,- bruto per maand bij een fulltime aanstelling, conform schaal 11A van de Cao umc. Heb je nog vragen? Voor meer informatie over de functie, de sollicitatieprocedure of overige vragen kun je contact opnemen met kun je contact opnemen met Team Recruitment. Bereikbaar iedere werkdag op telefoonnummer: 043-387 59 77 of per mail: recruitment@mumc.nl Meer algemene informatie over arbeidsvoorwaarden en werken bij het Maastricht UMC+ is te vinden op www.werkenbijmumc.nl. Een screening en/of online assessment kan onderdeel uitmaken van de selectieprocedure.
De sollicitatiegesprekken zullen plaatsvinden op 9 april 2020.

Ja, ik wil deze baan!

Wij verzoeken je, vóór 24 maart 2020, digitaal te solliciteren via onze website https://www.werkenbijmumc.nl/vacature/10605-02s000217p door gebruik te maken van de “nu solliciteren” knop.
Sollicitaties via andere kanalen kunnen door ons niet in behandeling worden genomen.

Let op: Het online screenen, bijvoorbeeld via zoekmachines en social networks kan deel uit maken van de sollicitatieprocedure.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.