ANIOS Cardiologie

Per direct         |           38 uur per week            |           Emmen

Afgestudeerd geneeskundestudent en hart voor de zorg? Dan hebben wij een leuke vacature voor jou! Op reisafstand van Groningen en carpoolen met collega’s.

Wat ga je doen
In het verzorgingsgebied van Treant rekenen duizenden mensen dagelijks op de beste zorg dichtbij huis. In de regio wonen relatief veel mensen met hart- en vaatziekten. Bijvoorbeeld omdat ze te zwaar zijn en/of roken. Wij geven je de kans klinische ervaring op te doen en je te oriënteren op een carrière in de Cardiologie. Als ANIOS Cardiologie vervul je in onze ziekenhuislocatie Scheper in Emmen een spilfunctie op de CCU/EHH en verpleegafdeling. Hoewel je heel zelfstandig werkt, kun je altijd rekenen op support van de cardiologen. Je staat er nooit alleen voor. Naast dat je zorgt voor onze patiënten, begeleid je ook coassistenten. Je werkt voornamelijk in dagdiensten; soms in avonden en/of weekenden. Wie weet leidt je ervaring bij ons tot een aanbeveling bij de regionale sollicitatiecommissie voor de opleiding!

Waar ga je werken
Je gaat werken bij een erg actieve afdeling Cardiologie: pioniers op het gebied van interventiecardiologie in een plattelandsregio en landelijk koplopers in telemonitoring. Ook vervullen we een bovenregionale als het gaat om ICD-implantaties. We werken nauw samen. Met onze collega’s op de twee andere ziekenhuislocaties van Treant en daarbuiten. Het 10-koppige cardiologenteam van het Scheper is verantwoordelijk voor de zorg op de CCH, EHH en verpleegafdeling. We hebben twee katheterisatiekamers waar we jaarlijks meer dan 1000 PCI’s verrichten. 300.000 mensen in onze uitgestrekte regio kunnen 24/7 rekenen op onze infarctzorg. We beschikken over een geoutilleerde hartfunctieafdeling met een digitaal echonetwerk. Interventie- en ritmecardiologie met ICD-zorg en non-invasieve beeldvorming met ECHO, MRI en coronaire CT zijn bij Treant speerpunten.

Wie zoeken wij
Wij zoeken een initiatiefrijke en (bij voorkeur) net afgestudeerde basisarts. Met aantoonbare interesse in beschouwende specialismen. Je bent energiek en lekker pragmatisch van aard. Uiteraard ben je zorgvuldig en vriendelijk voor patiënten. Voor ons ben je een fijne collega op wie we kunnen rekenen. Natuurlijk ben je BIG-geregistreerd of kun je aangeven wanneer je dat verwacht te zijn. Je werkt 38 uur per week en daarnaast verwachten we dat je wekelijks 8 uur deelneemt aan opleidingsactiviteiten (4 uur worden extra uitbetaald, 4 uur in eigen tijd).

Wat bieden wij
We begrijpen dat niet alleen onze patiënten, maar ook onze collega’s het beste verdienen. Naast arbeidsvoorwaarden en inschaling conform de CAO Ziekenhuizen in FWG 65 (maximaal 5.154 euro bruto per maand), kun je bij Treant rekenen op een dertiende maand. Je reiskostenvergoeding is behoorlijk: 19 cent per kilometer (fiscale uitruilregeling) en je krijgt van ons 650 euro per jaar om deel te nemen aan congressen. Verder kun je gebruikmaken van het meerkeuzesysteem arbeidsvoorwaarden met daarin leuke regelingen op het gebied van sport en vrije tijd en aantrekkelijke collectieve verzekeringen. We bieden je daarnaast een goede introductieperiode (een aantal weken, boventallig) en een fijne werkomgeving met volop ruimte voor persoonlijk ontwikkeling, zoals deelname aan interne opleidingsactiviteiten en coaching bij het plannen van je carrière. We geven je graag de mogelijkheid om assistentschap naar keuze te volgen. Bijvoorbeeld zes maanden Interne en zes maanden Cardiologie.

Ben je enthousiast?
Vertel het ons en solliciteer direct via www.treant.nl. Liever eerst meer informatie over deze functie? Neem dan contact op met dr. Rutger Anthonio (cardioloog) via telefoonnummer 0591-691276 of met Annieke Bakker (hoofd Bureau Medische Opleidingen) via telefoonnummer 06-10666674. Voor informatie over de sollicitatieprocedure kun je contact opnemen met het secretariaat P&O Advies via telefoonnummer 0591-655635.

De veiligheid van onze patiënten staat bij Treant altijd voorop. Daarom checken we jouw referenties zien we graag een VOG (Verklaring Omtrent Gedrag) voordat je bij ons kunt werken.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.