Wil jij je met hart en ziel inzetten voor onze patiënten?

Ten behoeve van de Organisatie Eenheid (OE) Inwendige geneeskunde/MDL in het Elkerliek ziekenhuis te Helmond is er per 20 mei 2019 plaatsing mogelijk van een


ANIO Interne Geneeskunde

38 uur per week


Wie zijn wij?

Het Elkerliek Ziekenhuis is een middelgroot opleidingsziekenhuis in de regio Zuid-Oost Nederland. U komt in dienst bij het Medisch Specialistisch Bedrijf Peelland (MSB) waar het specialisme Interne Geneeskunde een onderdeel van is. Het MSB is op 1 januari 2015 opgericht en er zijn ongeveer 100 medisch specialisten aangesloten, verdeeld over 15 specialismen. Het MSB heeft een samenwerkingsovereenkomst gesloten met het Elkerliek Ziekenhuis ten behoeve van de levering van medisch specialistische zorg.

De Interne Geneeskunde wordt binnen dit ziekenhuis in de breedte uitgeoefend, de samenwerking met de andere vakgebieden in het ziekenhuis is nauw. Er zijn korte lijnen in de patiëntenzorg. Voor de hoog specialistische zorg is er een intensieve samenwerking met de ziekenhuizen in de omgeving. Er zijn binnen de Interne Geneeskunde diverse aandachtsgebieden actief, zoals de diabetologie, endocrinologie, hematologie-oncologie en nefrologie. Daarbij wordt de gastro-enterologische zorg gedeeld met de in oprichting zijnde vakgroep MDL.

Hoe ziet je dag eruit?

Als ANIO ben je in dagdienst werkzaam op de afdeling interne geneeskunde. Je draait geen avond- nacht- of weekenddiensten. Je werkt samen met 12 internisten, 4 MDL artsen, 2 AIOS en meerdere ANIO, SOio, semi-artsen en co-assistenten. Je neemt actief deel aan alle onderwijs en leermomenten, inclusief de onderwijsmomenten voor de acute zorg. De afdeling Interne Geneeskunde verzorgt 2 jaar van de opleiding Interne Geneeskunde binnen het cluster ROZON (MUMC+). Deze functie is bij uitstek geschikt om je te oriënteren op een carrière in de Interne Geneeskunde en kan, bij gebleken geschiktheid, leiden tot aanbeveling bij de regionale sollicitatiecommissie voor de opleiding. Daarnaast is de deze functie is zeer geschikt voor een jonge basisarts die huisartsgeneeskunde of een ander beschouwend specialisme overweegt.

Wie zoeken wij?

Wij zoeken een arts-assistent met een afgeronde opleiding tot basisarts en BIG registratie, met affiniteit voor de Interne Geneeskunde. Je kunt goed communiceren in wisselende situaties. Je stelt prioriteiten in de werkzaamheden en handelt volgens gemaakte afspraken en protocollen. Je houdt van puzzelen maar weet ook te handelen in acute situaties. Je wilt graag kennismaken met alle aspecten van de Interne Geneeskunde en je wilt je hierin breed ontwikkelen. Je neemt graag onder supervisie de verantwoordelijkheid van de totale medische zorg.

Wat bieden wij?

Voor deze functie geldt een werkweek van 38 uur per week gemiddeld, te meten per jaar. Het salaris bedraagt maximaal € 5.257,00 bruto per maand bij een fulltime dienstverband, afhankelijk van de ervaring (functiegroep 65). De arbeidsvoorwaarden worden geregeld volgens de CAO Ziekenhuizen.


Ben je enthousiast?

Indien je interesse is gewekt, maar je wilt meer informatie, dan kun je contact opnemen met mevr. dr. E. Jacobs, internist-hematoloog / opleider, telefoon 0492-595503.
Je kunt je sollicitaties richten aan Ger Janssen, HR-adviseur.
Solliciteren kan via onze site www.werkenbijelkerliek.nl.